Alertes!

2a setmana de Stages i Colònies 2020

Bon dia! Aquesta segona setmana…

Com la primera i les següents, treballem amb els nens i nenes les rutines d’higiene i prevenció i els hi controlem la temperatura. Una vegada comprovem que tot està en ordre i tothom preparat, procedim a aprofitar el dia i a gaudir de les activitats que ens han preparat els monitors!

 

Als Stages hem complementat el treball tècnic i tàctic de pista amb sessions específiques per a treballar i entendre les qualitats físiques bàsiques necessàries per al tennis i pàdel. A les sessions hem començat per un treball de base fins arribat a la part més específica.

El treball de base ha estat treballar i entendre la resistència en l’àmbit cardiovascular i això ho vam entrenar amb un circuit corrents pel club amb canvis de ritme.

També hem treballat la resistència a nivell de tonificació muscular, aquesta la vam treballar amb un circuit multi-estacions amb exercicis diferents, tots ells encarats per a entrenar la musculatura necessària per a tennis i pàdel.

 

 

I, finalment, a la part més específica hem treballat velocitat i desplaçament combinats amb exercicis de potència.

A les colònies hem estat treballant tennis winners a mode de jocs i competició i a pàdel hem fet americanes. També repetim amb el frontó.

 

 

Stages i colònies ens hem mullat i remullat a la piscina i ens ha vingut més que bé amb aquesta calor. I els dies com avui que no en fa tanta… no ens la volem perdre tampoc!

Amb el grup dels peques hem descobert que estem envoltats d’artistes. Hem treballat amb manualitats de plastilina i les hem fet de totes les formes i colors!

 

 

Avui divendres hem aprofitat per fer una activitat extra molt especial; ha vingut l’equip de Bubble Football i hem pogut jugar a la pilota siguent nosaltres també les pilotes!

 

 

I per descomptat mantenint la higiene i seguretat amb la desinfecció de totes les pilotes.

 

 

Inaugurem canal de Tik Tok amb les reines de les pistes! Fes clic, segueix-nos i no et perdis cap show d’aquests “micro” influencers.

 

Fins aquí la segona setmana, la que ve, més i millor. Fins a la propera!