Alertes!

El Ninja Slalom: una de les activitats més esperades

Bon dia a tots.

Avui els nens i nenes dels stages de tennis i pàdel han seguir entrenant amb les seves respectives pales i raquetes.

Pels que fa a l’stage de tennis, els nens i nenes han estat practicant cops de fons de pista, cops de mitja pista i volees. Han pogut conèixer la importància que té la tàctica en el tennis i, en conseqüència, la importància d’estar ben col·locat a la pista per poder colpejar la pilota a la millor posició possible. Finalment, l’entrenament s’ha tancat amb jocs on s’havia d’aplicar tot allò après anteriorment.

Pel que fa a l’stage de pàdel, els nens i nenes han estat practicant diferents tipus de cops amb la pala i han pogut progressar a l’hora de saber moure’s en la pista: compenetrar-se amb el company i cooperar amb ell és la clau per col·locar-se on toca i tenir més possibilitats de guanyar el punt!

A continuació, us deixem unes quantes fotografies de l’stage de tennis:

Respecte als nens i nenes de les colònies, han fet quelcom especial. I és que avui hem organitzat una de les activitats més esperades. Una de les activitats, de fet, novedoses d’aquest 2019. Estem parlant del Ninja Slalom: un circuit d’habilitat que exigeix un alt nivell de concentració, intel·ligència i agilitat. Un circuit, en definitiva, que hem preparat amb diferents proves i obstacles que els nens i nenes han hagut de superar. I, certament, ho han fet… i de quina manera!

Us deixem a continuació una foto de com estava muntat el Ninja Slalom i del circuit que hem creat. La veritat és que els nens i nenes de les colònies s’ho han passat en gran amb aquesta activitat!

f5f9b23f-adbd-44d9-8681-50ee1e2a3a0b(1)

Ens despedim,

fins la propera!

Equip de Vall Parc