Alertes!

25/06 – 1r dia de Campus!

Ara sí que sí: Benvinguts a les Colònies i Stage 2018! 👏 Com sempre, comencem molt, molt contents de poder viure-les amb vosaltres, ja que és gràcies a vosaltres que podem considerar-nos més que un Club esportiu.

Només fa uns dies que els nens/es han acabat l’escola, però ja tornen a tenir una nova rutina; això sí, marcada pel tennis, el pàdel, la piscina i l’aire lliure! Una mica diferent, oi?

WhatsApp Image 2018-06-25 at 15.52.51

Què han fet els més petits? Per tal de conèixer-nos entre tots, hem fet unes dinàmiques de benvinguda. Després, durant bona part del matí, ens hem endinsat per tots els racons de Vall Parc per tal de descobrir els espais del Club i el seu entorn. A l’acabar, i per refrescar-nos, ha tocat una mica de piscina! Un cop ben eixuts, els nens i les nenes han pujat al restaurant per dinar. A la tarda, han jugat a pàdel i, per acabar el dia fresquets, han tornat a la piscina. 🏊‍♂️

WhatsApp Image 2018-06-25 at 12.59.54(1)

A l’stage de tennis han començat amb un escalfament a pista per continuar amb cubells de fons, mitja pista i volea. Després ja tocava esmorçar fort per agafar energia i poder continuar amb diferents jocs fins les 12.30h, quan han marxat cap a la piscina una estona (per molt que ens agradi la raqueta, una mica d’aigua sempre senta bé! 🙃). A continuació, dinar al restaurant i una mica d’esbarjo fins les 15h. Han tornat a visitar la pista per fer uns tiebreaks i jugar a “Ansietat”. Seguidament, una estona més de piscina. Per acabar, un bon berenar i… fins demà!

WhatsApp Image 2018-06-25 at 17.23.01

Els nois i noies de colònies ja han començat a treballar a pista la tècnica inicial del tennis i el pàdel. També han pogut fer jocs de frontó, bàsquet i excercicis de precissió amb braç/pilota. Intens, no? 😝 Per això també hi ha hagut esbarjo a la piscina i dinar! Igualment, s’han presentat entre ells i visitat les instal·lacions per tal de conèixer bé el Club.

WhatsApp Image 2018-06-25 at 13.14.48

Per a l’stage de pàdel, diríem que ha sigut un dia molt interessant si tenim en compte que els nois han pogut compartir moments amb els millors jugadors de pàdel del món: el Pablo Lima i el Fernando Belasteguín! ✌

WhatsApp Image 2018-06-25 at 18.12.16

La parella professional es trobava entrenant a les instal·lacions de Vall Parc i nosaltres hem aprofitat per capturar el moment! 📸  Dia per conèixer els companys, fer proves de nivell i introduir-nos en el món del pàdel. També amb piscina i feina a pista!

Gràcies per llegir-nos! Fins demà!

L’equip de Vall Parc