Alertes!

Penúltim dia! Demà ja acabem!

Acostumats a sortir d’excursió els divendres, els dijous era com l’últim dia a Vall Parc! Però aquesta setmana ha estat diferent. Després d’anar ahir a Port Aventura, el dia d’avui ha tingut gust a dimecres.

WhatsApp Image 2017-07-27 at 19.57.41

I com cada dimecres, tant grans com mitjans han començat amb el torneig de pàdel setmanal que acabarà demà! A més, els grans han estat jugant al pitxi i aprofundint en la punteria del  tennis amb jocs com el winner durant la tarda.

WhatsApp Image 2017-07-27 at 19.57.52

Els mitjans han fet un repàs dels cops bàsics del tennis i una petita introducció al sac. També han jugat a futbol i al frontó al final del matí, a més del winner abans d’anar a la piscina per la tarda.

WhatsApp Image 2017-07-27 at 19.57.42

Els més petitons de la casa han estat al frontó durant el matí on, a més de fer jocs de raqueta, també han estat fent les manualitats. També han fet jocs com la bomba i durant la tarda han estat a les pistes de pàdel, alguns ja jugant i d’altres aprenent els cops bàsics i familiaritzant-se amb la pista i la pala.

WhatsApp Image 2017-07-27 at 19.56.58

El Stage de pàdel han fet treball de fonts amb dobles parets tant de drive com de revés en el grup d’iniciació. El grup avançat han practicat controls i el sac en situacions de partit. La tarda ha servit per fer partits condicionats segons les coses que s’han après durant el matí.

WhatsApp Image 2017-07-27 at 19.57.53

Els tennistes han començat el matí amb sacs i restos i rei de la pista. Han seguit amb una mica de controls en paral·lel i creuat i han acabat el matí abans de la piscina amb el físic, on han fet velocitat, resistència i exercicis funcionals de tonificació. Tot això s’ha treballat a través d’una dinàmica grupal incidint en l’actitud, treballant la competitivitat i l’esportivitat. Han passat la jugant al winner i fent tie breaks.

Tots els nens i nenes de les colònies i els Stages de tennis i Pàdel gan passat per la piscina tant a última hora del matí com a última de la tarda.

Demà és l’últim dia, SOM-HI!