Alertes!

S’acosta el final, demà toca Port Aventura!

Ja estem a les acaballes, exceptuant el mes de setembre que ja s’acosta per Vall Parc, però el dia no podia ser més complet tant pels nens i nenes dels Stages com de les Colònies! I més, amb el nerviosisme de que demà hi haurà la millor excursió de totes! PORT AVENTURA. Ja està tot preparat perquè sigui un dia inoblidable! A més avui hem tingut l’aniversari del Alejo Ibañez i el David Castrillo, MOLTES FELICITATS A TOTS DOS!

WhatsApp Image 2017-07-25 at 13.03.26.jpeg

Els més petits de la casa han començat el matí amb el minitennis els més petitons i a terra batuda els més grans! Una mica de manualitats amb plastilina, sempre controlats pels monitors, i després diferents jocs de raqueta dins del frontó cobert! La tarda, ja més tranquil·la,  ha servit per mirar una pel·lícula i fer jocs de psicomotricitat.

WhatsApp Image 2017-07-25 at 11.06.56

Els mitjans han començat el matí a les pistes de pàdel amb partits a 5 jocs per practicar el torneig que començaran dijous, després de Port Aventura, i divendres. Uns quants jocs al frontó i les pistes de tennis han servit per practicar la tècnica amb els cops bàsics com el drive i el revés o el sac! La tarda, ja més tranquil·la, han fet jocs com el winner o la roda.

WhatsApp Image 2017-07-25 at 11.12.26

Els més grans han tingut un matí diferent i molt poliesportiu amb futbol i bàsquet. Al pàdel, han fet una americana i a tennis han practicat la punteria amb diferents jocs. La tarda ha servit per jugar al winner!

WhatsApp Image 2017-07-25 at 11.27.36

Els tennistes, després de començar el matí amb sacs i controls en paral·lel, creuat volea fons i volea volea, han jugat al guanyat perdut per pujar la intensitat. Després d’esmorzar, han jugat al puja i baixa en paral·lel i creuat. El físic ha estat a pista amb un circuit de velocitat i coordinació. La tarda ha baixat d’intensitat amb partits individuals i ansietat.

WhatsApp Image 2017-07-25 at 12.56.09

Els nens i nenes del Stage de pàdel han tingut un físic molt acord amb l’entorn natural de ball parc. Començant per un calentament al gimnàs, han seguit fent cursa a la carretera de les aigües. Els nens i nenes de perfeccionament han practicat cops defensius, mentre els de competició han treballat la bandeja i el samsh, triant quina és la millor direcció de pilota i com jugarla en cada moment.

WhatsApp Image 2017-07-25 at 17.06.45

Tots els nenes i nenes, tant dels Stages com de les Colònies, han anat a la piscina tant a última hora del matí com de la tarda.

RECORDEU QUE DEMÀ TOTS ELS NENS HAN D’ANAR VESTITS AMB LA CAMISETA TARONJA DE VALL PARC PER L’EXCURSIÓ A PORT AVENTURA.