Alertes!

Última setmana de Juliol, ja som aquí!

Comença la recta final de les colònies i els Stages de Tennis i Pàdel de Vall Parc i amb una última setmana molt mogudeta! Però tot i ser l’última de juliol, no és l’última d’aquest estiu! Recordeu que del 4 al 8 de Setembre oferim Colònies i els dos Stages de Vall Parc!

Teniu les inscripcions a continuació:

Inscripció Casal – Setembre 2017:

http://www.vallparc.com/inscripcionssetembre2017/casal/inscripcio.asp

Inscripció Stage Tennis – Setembre 2017:

http://www.vallparc.com/inscripcionssetembre2017/stage/inscripcio.asp

Inscripció Stage Padel – Setembre 2017:

http://www.vallparc.com/inscripcionssetembre2017/stage/inscripcio.asp?Esp=Padel

Abans que s’acabin, però, tenim una setmana sencera per gaudir!

Els més petitons de les colònies han començat el matí amb el minitennis i han seguit amb noves manualitats! El frontó ha estat un moment totalment lúdic on s’han practicat diferents jocs de raqueta! Després de dinar, ha sigut moment per la pel·lícula i abans de marxar, han realitzat uns quants jocs guiats!

WhatsApp Image 2017-07-24 at 19.43.35

Els mitjans han passat un matí introductori, ja que la majoria de nens eren nous. Això ha servit per aprendre i repassar tots els cops bàsics tant del pàdel com del tennis. I la tarda ha servit per aplicar totes les coses apreses durant el matí amb jocs com el winner!

Els més grans també han tingut presentacions a primera hora i una mica de frontó per entrar en calor. El pàdel ha començat amb un repàs de cops bàsics i ha seguit amb la pràctica directa. S’han fet parelles i s’han organitzat uns quants partidets! El tennis també ha estat per aprendre els cops bàsics i fer una petita introducció al sac! La tarda també ha servit per fer jocs com el winner!

WhatsApp Image 2017-07-24 at 19.43.15

Els nens i nenes del Stage de Tennis  han començat el matí com de costum, amb sacs i restos acabant amb rei de la pista! Després s’han practicat cops de fons, que més tard s’han aplicat en partits condicionats. Després d’un físic molt intens, la tarda ha servit per jugat a l’ansietat i el winner.

WhatsApp Image 2017-07-21 at 18.46.02 (1)

Els padeleros, aprofitant que tots els alumnes ja havien vingut alguna setmana anteriors, han començat el matí amb més intensitat! La entrada en calor ha estat al gimnàs amb diferents exercicis de cardio i tonificació. Avui han dividit el matí en tres blocs diferents:

WhatsApp Image 2017-07-24 at 19.42.30

La entrada en calor la hem fet al gimnàs. El matí l’hem dividit en tres blocs.

Bloc 1 Correccions tècniques  (sobretot en zona de defensa)

Bloc 2 Situacions de partit i jocs de pàdel

Bloc 3 Entrenament físic al gimnàs

A la tarda han treballat en dues pistes on es jugaven punts o es treballava la defensa i l’atac!

Tots els nens i nenes han passat per la piscina tant a les 12 del migdia com a les 16 hores de la tarda.

US RECORDEM QUE DIMECRES ANEM A PORT AVENTURA I QUE TOTS ELS NENS HAN DE PORTAR LA CAMISETA TARONJA!