Alertes!

Excursió al Bosc Tancat!

Els nens i nenes de les Colònies d’estiu han anat d’excursió! Aquesta vegada al Bosc Tancat.

L’antigament anomenat Naturpark és un espai de circuits i tirolines de diferents nivells on els més grans poden sentir l’adrenalina i els més petits poden gaudir amb la seguretat de que l’altura no és un perill.

WhatsApp Image 2017-07-14 at 19.57.54.jpeg

A més, els nens han pogut utilitzar totes els espais que ofereixen les instal·lacions, com ara les enormes piscines!

whatsapp-image-2017-07-14-at-19-57-55.jpeg

Com tots els divendres, els cracks del stage de pàdel han fet un torneig per posar en pràctica tots els cops i tàctiques entrenats. Aprofitant els núvols, ha sigut un bon dia per sortir del indoor i gaudir de les pistes outdoor amb una bona temperatura.

Avui el guanyador ha sigut l’Àlex Fernandez, tot i  que els resultats han estat molt ajustats.

WhatsApp Image 2017-07-14 at 19.57.17

Els més avançats ja estan preparats per la propera setmana on les parelles Pablo Sala-Pablo Espinosa i Mireia Cucurull-Alba Diaz disputaran un torneig de la federació catalana de menors.

Els tennistes han començat el matí amb un escalfament de sacs i restos i punts en creuat i paral·lel. Avui no hi ha hagut físic i tots els nens han competit en una Copa Davis interna amb regals pels campions i sorteig de regals per tots.

WhatsApp Image 2017-07-14 at 19.57.18

A la tarda s’han realitzat diferents jocs de tennis com el winner i l’ansietat!

Tots els nens i nenes dels stage i els nens de les colònies que s’han quedat a les instal·lacions de Vall Parc, han passat per la piscina tant abans de dinar com a última hora de la tarda!