Alertes!

Mitja setmana, meitat de les Colònies i els Stages de Vall Parc!

Dia de sorpreses, amb l’aniversari d’un dels mitjans, el Marwan, i alegries com la que el Dani Blàzquez ens ha portat, que després de guanyar un torneig la setmana passada, demà disputa la semifinal d’un altre!

Després de jugar al “Balón Prisionero”, els més grans han disputat el tant esperat torneig de Pàdel que ahir van preparar i planificar. A tennis, han aprofundit en el Smash amb una petita introducció  tècnica.

Els mitjans, que avui celebraven l’aniversari del Marwan, han seguit amb el torneig de pàdel que ahir van començar i a tennis han practicat els diferents cops del tennis: drive, revés, volea, smash.

WhatsApp Image 2017-07-12 at 19.37.36.jpeg

Abans de jugar al frontó i al mataconills, han fet diferents jocs de tennis com el winner i l’ajudant!

Els petitons han seguit fent diferents manualitats i han practicat els diferents cops del tennis, tant a la pista del minitennis com a la pista de terra batuda. Avui han seguit amb la pel·lícula del dia anterior!

Els padeleros han treballat la profunditat de la bola seguint amb la feina d’ahir. Han fet exercicis perquè la pilota passes a prop de la xarxa i botes sempre per darrere de la línia de sac.

Els entrenadors han volgut recalcar la importància de les pilotes tallades en aquests casos. La tarda ha servit per fer casos pràctics de partit, sempre intentant jugar tal i com se’ls ha ensenyat durant el matí.

IMG_9103.JPG

Després d’un fort escalfament i uns quants saques i restos, abans de morir en el físic que se’ls hi tenia preparat als tennistes, han fet un rei de la pista. Tot seguit ha arribat l’hora de la veritat, on el físic ha consistit en abdominals i una intensa classe de cycling.

WhatsApp Image 2017-07-12 at 19.37.18

A pista, els petits i mitjans han fet cubells de volea i smash aproach i punts d’ansietat, mentre els grans han fet controls de direcció i punts de pujar i baixar.

A més, el Daniel Blàzquez ha arribat a semifinals del Torneig de Terrassa!

WhatsApp Image 2017-07-12 at 19.37.48

Degut a la calor d’avui, les tardes han estat més suaus i tranquil·les, i la piscina d’abans de dinar i la de la tarda han estat rebudes amb candeletes!