Alertes!

Segona setmana, tercer dia: Prèvia a competicions!

Tant el Stage de tennis com el de pàdel han tingut un dia intens ja que demà, alguns dels jugadors comencen a participar en diferents tornejos. Les colònies també s’han posat competitius els més grans amb diferents jocs, mentre que els més petits han estat més tranquils a causa de la calor. S’ha intentat no esgotar-los a l’extrem. A més, avui s’ha celebrat l’aniversari del Juan Carlos, MOLTES FELICITATS!

IMG_9023

Els gran han començat el matí amb competició directe i sense miraments. Primer hi ha hagut una lliga de tots contra tots i després ja s’ha passat a dues fases eliminatòries per igualar nivells. A tennis han practicat la volea i el smash i s’ha celebrat l’aniversari d’un dels monitors del grup, el Juan Carlos, el qual s’ha felicitat durant tot el dia!

Els mitjans han fet una competició de nivell amb una americana de pàdel de 6 estacions diferents, dura de guanyar! Han estat fent perfeccionament a la pista de tennis i els monitors han fet atenció personalitzada a cada un d’ells per corregir gestos i moviments.

Els petits han tingut un dia més tranquil. Amb la calor d’avui, s’ha intentat no esgotar-los amb jocs molt dinàmics i se’ls ha mantingut lluny del sol, se’ls ha hidratat a consciència i se’ls ha tingut molt protegits per crema solar! Avui han començat una nova manualitat i han acabat la pel·lícula “Cigüenyas”.

IMG_9009.jpg

Tal i com tenien planificat, els del Stage de Pàdel han treballat l’alçada amb la qual la pilota ha de passar per sobre la xarxa.

Els més petits han fet punteria intentant encertar la pilota entre uns cercles. Els mitjans i grans han practicat els controls jugant entre dues xarxes.

El grup de pàdel de competició, que s’estrena demà amb un Bronze Juvenil, han tirat entre dues xarxes, intentant jugar baix i canviar amb alguna bolcada, la mítica “chiquita”!

Totes la tècnica explicada durant el matí, ha estat posada en pràctica durant la tarda amb situacions de partit.

IMG_8984.jpg

Els tennistes han començat el matí amb sacs i restos i amb jugades cap a la xarxa per preparar als sis nens que demà marxen de torneig.

A les 11 els més grans han fet físic amb una classe de “cyclying” i abdominals i els petits han estat a pista amb cubells de volea i smash. Han acabat amb jocs de punts com el “winner” i la roda.

WhatsApp Image 2017-07-05 at 19.54.55.jpeg

Després d’esmorzar, els petits han fet físic amb un circuit multiestacions per treballar les qualitats físiques bàsiques, mentre els grans han fet aspa volea i volea smash; i controls creuats i paral·lels.

WhatsApp Image 2017-07-05 at 19.55.24.jpeg

La tarda ha servit per fer competicions per equips i aplicar tots els conceptes apresos durant el matí.

Tots els nens i nenes han passat per la piscina en la seva estona lliure abans de dinar a i a última hora de la tarda!