Alertes!

Tercer dia: Visita Sorpresa!

El dimecres ha començat com un dia normal i corrent a les instal·lacions de Vall Parc. Ningú s’esperava la visita sorpresa del capità! Xavi Hernández, l’ex capità i jugador del FC Barcelona, ha fet una petita visiteta als nens i nenes dels Stages i les Colònies durant el matí

Tot i el desconcert dels més petits, els mitjans i grans s’han mostrat emocionats de tenir l’oportunitat de veure el futbolista en directe. Una foto de grup final i fins la pròxima Xavi!

Pel que fa a la resta del dia, els més grans han fet un torneig de pàdel. Ja en el tercer dia, hi comença a haver força nivell i les parelles estan molt equilibrades! Avui també han tingut jocs de punteria i precisió a les pistes de tennis, a més de la piscina.

Els mitjans, els més emocionats després de veure el migcampista català, han pogut practicar la tècnica del sac a pista i fer jocs de tennis de competició enfrontant-se amb els propis monitors.

I els més petitons, tot i tenir una activitat menys intensa que la resta, han seguit amb les manualitats i han practicat pàdel amb jocs de psicomotricitat. Fins i tot, han arribat a passar pilotes de camp amb la raqueta! Avui també, hem engegat el projector per veure la pel·lícula Brave després de dinar!

WhatsApp Image 2017-06-28 at 19.31.04 (1)

El Stage de Pàdel, just abans de poder conèixer el Xavi, han començat a treballar la zona d’atac. En aquest primer dia davant la proximitat de la xarxa, els “padeleros” han vist la gran importància de bascular i com col·locar-se tàcticament perquè sigui gairebé impossible que es faci un “passing”.

I de la teòrica a la pràctica. Els nens han fet diferents partits condicionats on no es podien fer globus per poder practicar l’atac.

Els tennistes han començat amb l’escalfament i han segut amb els cubells d’aproach. Avui han posat principal atenció en la pràctica de la volea i el smash i, just després d’esmorzar, han fet jocs on l’objectiu era pujar a la volea.

El físic d’avui ha tingut com a temàtica la velocitat! La tarda ha acabat amb jocs més globals i no tant específics després de la duresa de les activitats de matí.

Tots els nens i nenes han passat per la piscina aquest matí just abans de dinar i a última hora de la tarda. Quatre gotes han estat a punt d’espatllar un dels millors moments del dia, però per sort la tarda s’ha arreclat1

Un dia diferent gràcies al Xavi! Fins demà 🙂