Alertes!

Primer dia, SOM-HI!

Primer dia de les vacances d’estiu a Vall Parc. Un 26 de juny que comença de la millor manera possible: inaugurant les Colònies i els Stages de Tennis i Pàdel de l’Estiu 2017.

I com qualsevol primer dia, potser no coneixes a ningú, o vens amb un o dos amics! Però l’estiu és molt llarg i els grans amics estan on menys t’ho esperes. Perquè no un casal d’estiu?

Les colònies han començat amb presentacions i jocs perquè els nens es coneguin entre ells. Així el matí ha passat volant i els nervis del principi han donat pas a la diversió!
La piscina ah estat un essencial perquè, tot i la pluja inesperada del matí, el sol i la calor que inunda Barcelona aquests dies han tornat. Per això, la hidratació constant de tots els nens i nenes ha estat clau per mantenir a tothom al 100%.

Els esports han estat la part més important del dia. S’ha començat amb la introducció al tennis i al pàdel per tots aquells que no havien agafat mai una raqueta o una pala. Per tots aquells que ja en sabien més, s’ha pogut començar amb pilotejos i situacions de partit combinades amb jocs. A més, els més petits han tingut l’oportunitat de començar amb les manualitats i jocs didàctics pels més petits.

Al Stage de Pàdel han començat amb didàctica per introduir a tots els jugadors del stage tots els cops bàsics d’aquest esport des de pista de fonts. Un cop assolits, s’ha començat amb les correccions tècniques i el control de la pilota. Unes primeres hores perfectes perquè els més petits s’adaptin a l’esport i els més grans perfeccionin la seva tècnica.
Un petit esbarjo per esmorzar i tota la tècnica i tàctica assolida a la primera hora, ha estat aplicada en situacions de partit amb els monitors.

La piscina ha estat la guinda del pastís abans de dinar. Un moment perfecte per refrescar-se després de fer tant esport.

Després de dinar, un petit partidet de futbol i torna cap a les pistes de pàdel! El nivell d’entrenament a pujat amb la pràctica de dobles parets i un partit final.

Els tennistes no han tingut menys intensitat! Després de començar a primera hora del matí amb un important escalfament per evitar lesions, s’ha començat amb els cubells per practicar els cops de fonts i així fer un repàs general de tots els cops bàsics del tennis.

Després de l’esmorzar, s’ha seguit amb la pràctica de saques i revisió per part dels monitors de cara a la millora. Uns quants jocs de fonts han estat la prèvia a les activitats encarades al físic dels nens i nenes del stage de tennis, que abans de dinar. Han acabat el matí a la piscina del Club amb la resta de nens.

La tarda, ja més tranquil·la, ha servit per aplicar totes les coses apreses durant el matí amb jocs i situacions de partit.

La piscina ha tancat la jornada de tots els nens i nenes de les Colònies i els Stage de Tennis i Pàdel de Vall Parc amb el berenar com a part final! Un primer dia ple d’activitat que, de ben segur, els ha deixat a tots baldats

Us deixem amb les fotos de tots els nostres monitors en aquesta primera setmana. Al llarg dels dies anirem penjant més informacií i més fotografies amb un àlbum final l’últim dia de la setmana!


Fins demà per aprendre però, sobretot, per gaudir de l’estiu!