Alertes!

Últim dia de la primera setmana i del Torneig Juvenil de Nadal de Vall Parc

Diem adéu a la primera setmana del Christmas Camp i el Torneig Juvenil de Nadal Banc Sabadell. Un dia abans d’entrar en aquest any nou 2017 que esperem plens d’il·lusions

I és que avui els ànims eren diferents. Es notava en l’ambient la màgia d’un dels últims dies de l’any i així ho han gaudit els nens del Stage de Tennis i el Christmas Camp 2016. Perquè tot el dia ha consistit en una competició en si pels nois i noies que participen en el Stage. Entre els partits de puja i baixa de “Super Tie Breaks i les ansietats, el matí ha sortit rodó. A més, han tingut la possibilitat de veure en directe algunes de les finals del Torneig de Nadal a última hora del matí.

img_1797
Pel que fa als més petits, el dia ha consistit en jocs més intel·lectuals, però sense oblidar l’esport físic. El matí ha consistit en diferents jocs d’estratègia, afegint la dificultat de l’anglès. I abans d’anar a dinar han aprofitat per fet una última assimilació de conceptes sobre el pàdel. Durant la tarda, han practicat tennis a les pistes del club.

IMG_1796.JPG
Aquí acaba la primera setmana del Christmas Camp i el Stage de Tennis de Nadal 2016. Moltes gràcies als nens que avui ens han dit adéu. A tots aquells que torneu la setmana que ve, us esperem amb els braços oberts!

FELIÇ ANY NOU A TOTHOM!