Alertes!

Tercer dia a la butxaca, SEGUIM MILLORANT!

Tot i trobar-nos en ple hivern, el matí s’ha despertat assolellat i les activitats han començat tranquil·lament sense cap imprevist. 

El Christmas Camp ha començat el dia amb molta activitat, ja que han entrat directament a la pista del mini tennis on han fet diferents partits. Han practicat la tècnica de drive” i de revés, que porten assimilant aquests dies, i han acabat el matí veien una petita exhibició de ping-pong de la mà d’antics professionals de l’esport. La tarda s’ha presentat més tranquil·la pels petits de la casa amb un suau piloteig practicant drive” i revés per assimilar els conceptes apresos durant aquests dies.

IMG_1677.JPG

Els nens més grans, que participen en el Stage de Tenis de Vall Parc, han començat l’escalfament rutinari previ a una competició per entrar en calor i han començat amb activitats de patró de fons per perfeccionar la seva tècnica. Just abans d’acabar el matí, han jugat una ansietat  en tres equips. La tarda s’ha presentat més competitiva. Els grans de Vall parc han acabat el dia celebrant una “Copa Davis” a l’estil Vall Parc amb partits individuals i dobles. Un final de dia que també tanca amb la penúltima jornada del Torneig de Nadal Juvenil Banc Sabadell. Demà se celebraran les finals i l’entrega de premis. Molta sort a tots els finalistes!

A més, avui ens ha visitat BTV! La televisió ha entrevistat a diferents nens del Torneig, entre ells dos alumnes de la nostra escola, el Xavi Cucurull i la Mireia Simó!