Alertes!

Segon dia al Stage de Tennis i el Christmas Campus! DIA D’HABILITAT!

Aquest dimecres dia 28 de desembre, ha estat un dia d’habilitat pels nens i nenes del Stage de Tennis i el Christmas Camp 2016!

Després d’un escalfament amb jocs de raqueta, els més grans de Vall Parc han començat la segona jornada del Stage amb diferents exercicis d’habilitat per millorar la tècnica. Amb diferents cubells, més les diferents indicacions dels entrenadors, els alumnes han practicat la “bolea” i el “smash”. La jornada ha finalitzat amb diferents partits de dobles, individuals i una ansietat!

Els més petits han seguit amb la iniciació del tennis i el pàdel amb diferents circuits d’equilibri i raqueta. Han seguit el matí practicant al mini tennis, amb moviments de “drive” i revés; i han acabat la jornada amb jocs populars en anglès combinats amb les raquetes de tennis i pàdel.Processed with VSCO with hb1 preset

Posem punt i seguit a les nostres activitats d’hivern pels més petits de la casa! A més, aquest matí hem penjat els diferents menús de dinar que els nens tindran durant aquestes dues setmanes. Podeu consultar-los en el següent enllaç.